Beseda s Janem Paulem – autorem knihy O štěstí v umírání


Výtěžek ze vstupného byl 2 800 Kč – peníze jsou určeny na podporu výstavby lůžkového hospice pro Vysočinu. DĚKUJEME!

Fotogalerie z akce

Světový den hospice a paliativní péče symbolicky spojuje hospice a zařízení paliativní péče. Jeho smyslem je informovat širokou veřejnost o možnostech této péče.

U příležitosti tohoto dne pořádá Krajská knihovna Vysočiny dne 18. 10. 2018 besedu pro širokou veřejnost. Cílem je seznámit obyvatele Havlíčkova Brodu a okolí s tím, co hospicová paliativní péče je a kdo ji v našem regionu poskytuje.

(akce se koná ve spolupráci se Spolkem  pro lůžkový hospic Mezi stromy, z. s.)

Jan Paul

Malíř, výtvarný kritik, publicista a prozaik. V dětství kreslil seriály, které publikoval časopis ABC. Vyučil se aranžérem a vykonával různá zaměstnání jako tapetář, písmomalíř, kamenosochař či arteterapeut. V letech 1979–1985 studoval na Akademii výtvarných umění v Praze. Vytvářel objekty, instalace s použitím textu ve fotografii a zabýval se konceptuálními projekty, které se týkaly otázek identity člověka v současném světě. Od roku 2004 maluje rukama, bez použití štětců. Systematicky se zabývá publicistickou činností v oboru výtvarného umění. Publikuje v Revolver Revue, časopise Atelier, Britských listech (Monitor Jana Paula) a příležitostně v denním tisku.

Beseda s Janem Paulem – O štěstí v umírání

  • Termín: 18. 10. 2018, 18:00
  • Místo konání: sál Staré radnice

Dny paliativní péče

Beseda s Janem Paulem – autorem knihy O štěstí v umírání

Vstupné: zdarma

Kontakt: Klára Jokšová / joksova(a)kkvysociny.cz / 569 400 487 / m-centrum KKV

Text použit z webových stránek Krajské knihovny Vysočiny